mandag 20. juli 2009

Legoland

Danmarksturens høgdepunkt for ungane: Legoland! Det var store forventningar til disse to dagane i Legoland. Ungane prata jo ikkje om anna før me reiste. Fredag 19 juni var me i parken heile dagen. Det var tidlig i sesongen, og ikkje så masse folk i parken, perfekt, for då slapp me kø, og ungane fikk kjøyre akkurat så mange turar dei ville med det som var, dei sprang berre tilbake bakerst i køen og fikk være med ein gong til, og ein til og ein til osv... Det vart kjøyrt legobåt, legofly, legobilar og alle variantar av legotog og masse meir. Perfekt for alle ungane me hadde med frå 2 til 6 år! Det var ein svært vellykka og fin dag for både store og små.


Dei tre store tar ein tur i pariserhjulet.


Ingvar har fotografert Julie.


Ingvar i løvegapet.


Fedrene med dei to minsteFroskehoppet. Ingvar og Sigve tykte det var skummelt, mens Julie hylte av fryd.To røvarar på tur.Dag to i parken, denne dagen brukte me på å utforske den nyare delen av parken. Det var laurdag, og mykje meir folk i parken enn dagen før, så det vart ein del køståing. Ungane var vel egentlig godt nøgde og sikkert slitne etter gårsdagen, så det vart ein del sutring på dei. Me konkluderte med at ein dag i Legoland er meir enn nok. (både for store og små)
Ingvar med sin aller første sukkerspinn, han åt kanskje to bitar før den gikk i søpla.


Ståle og Oliver kjøyrer tog.

Knut og Vemund kjøyrer også tog.

Julie i toppen av det snurrande tårnet.

Vemund var svært opptatt av jernbanen som var bygd opp, det var små tog og bilar og båtar som kjøyrte rundt.


Vemund på rundtur med eit tog.

5 kommentarer:

 1. Høres jo helt perfekt ut! Kanskje vi også får tatt oss en tur til Danmark og Legoland neste sommer? Denne sommeren er vi jo kun i Florø og slapper av og jobber på huset.

  SvarSlett
 2. That was certainly a nice trip!

  SvarSlett
 3. Awesome pics Ida!! Wow - look at that cotton candy! :D

  SvarSlett
 4. Her var det mange flotte bilder av unger (og voksne) som ser ut til å storkose seg!

  SvarSlett
 5. Thank you for sharing those wonderful photos of Legoland! I've been there many years ago when I was a little girl and I thought about visiting Legoland Denmark during our summer vacations in august.

  SvarSlett